Presidenti Meta uron Natën e Bekuar të Kadrit

Presidenti Meta uron Natën e Bekuar të Kadrit

“Nata e Kadrit është më e mirë se një mijë muaj”.

Gëzuar Natën e Bekuar të paqes së madhe dhe të zbritjes së Kuranit, që na kujton mësimet e mençura të Profetit Muhamed se besimi më i mirë është tek durimi.

Zoti jua pranoftë lutjet dhe agjerimin të gjithë besimtarëve!

Bekimet e Tij, mirësia dhe paqja mbizotëroftë në familjet Tuaja!