Presidenti Meta takon Presidentin e Komisionit të Venecias, Z. Gianni Buquicchio

Presidenti Meta takon Presidentin e Komisionit të Venecias, Z. Gianni Buquicchio

Strasburg

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta zhvilloi sot një takim me Presidentin e Komisionit të Venecias, Z. Gianni Buquicchio.

Presidenti Meta i dorëzoi Presidentit Buquicchio raportin e përgatitur për Komisionin e Venecias dhe i shprehu vullnetin për bashkëpunim të plotë për çdo çështje apo paqartësi që lidhet me të.

Kreu i Shtetit vlerësoi kontributin historik të Komisionit të Venecias për forcimin e institucioneve, të shtetit të së drejtës dhe demokracisë në Shqipëri.

Gjatë këtij takimi ishte e pranishme edhe Përfaqësuesja e Përhershme e Republikës së Shqipërisë pranë Këshillit të Europës, znj. Albana Dautllari.