Presidenti Meta priti Përfaqësuesen e Lartë për Marrëdhëniet me Jashtë dhe Politikat e Sigurisë dhe Zv/Presidente e Komisionit Evropian, Federica Mogherini

Presidenti Meta priti Përfaqësuesen e Lartë për Marrëdhëniet me Jashtë dhe Politikat e Sigurisë dhe Zv/Presidente e Komisionit Evropian, Federica Mogherini
Presidenti Meta priti Përfaqësuesen e Lartë për Marrëdhëniet me Jashtë dhe Politikat e Sigurisë dhe Zv/Presidente e Komisionit Evropian, Federica Mogherini