Presidenti Meta pret Zv/Kryeministrin dhe Ministër i Mbrojtjes së Kroacisë, Damir Krstičević

Presidenti Meta pret Zv/Kryeministrin dhe Ministër i Mbrojtjes së Kroacisë, Damir Krstičević
Presidenti Meta pret Zv/Kryeministrin dhe Ministër i Mbrojtjes së Kroacisë, Damir Krstičević