Presidenti Meta pret në takim Zëvendës Presidentin e Parlamentit Europian, z. Fabio Massimo Castaldo

Presidenti Meta pret në takim Zëvendës Presidentin e Parlamentit Europian, z. Fabio Massimo Castaldo

Presidenti Meta shprehu gjithashtu mirënjohjen për mbështetjen e fortë që Italia dhe Parlamenti Europian i kanë dhënë procesit të integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Europian. Zëvendës Presidenti i PE, z. Castaldo e siguroi Kreun e Shtetit shqiptar për mbështetjen e tij dhe të Italisë në këtë proces.]]>