Presidenti Meta pret në takim Patriarkun e Moskës dhe Gjithë Rusisë, Shenjtërinë e Tij Kirill

Presidenti Meta pret në takim Patriarkun e Moskës dhe Gjithë Rusisë, Shenjtërinë e Tij Kirill
Presidenti Meta pret në takim Patriarkun e Moskës dhe Gjithë Rusisë, Shenjtërinë e Tij Kirill