Presidenti Meta pret në takim delegacionin e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë të Parlamentit të Kosovës

Presidenti Meta pret në takim delegacionin e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë të Parlamentit të Kosovës
Presidenti Meta pret në takim delegacionin e Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë të Parlamentit të Kosovës