Presidenti Meta nis një vizitë pune në Maltë

Presidenti Meta nis një vizitë pune në Maltë

Presidentit i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Ilir Meta, nisi sot një vizitë pune në Maltë, ku do të marrë pjesë në Forumin e Biznesit Maltë-Shqipëri. Gjatë kësaj vizite, Presidenti Meta u prit në një takim nga Presidentja e Maltës, Sh.S.Znj. Marie-Louise Coleiro Preca.

Në takim u diskutua për forcimin e marrëdhënieve dypalëshe veçanërisht ato të shkëmbimeve ekonomike dhe tregtare. Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh.T.Z. Ilir Meta dhe Presidentja e Maltës, Sh.S.Znj. Marie-Louise Coleiro Preca të drejtojnë Forumin e Biznesit.

]]>