Presidenti Meta nderon me respekt kujtimin e atdhetarëve, të cilët luftuan dhe u sakrifikuan në Luftën historike dhe kombëtare të Vlorës 1920

Presidenti Meta nderon me respekt kujtimin e atdhetarëve, të cilët luftuan dhe u sakrifikuan në Luftën historike dhe kombëtare të Vlorës 1920

Vlorë

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta ishte sot i pranishëm së bashku me krerët më të lartë të shtetit, si dhe autoritetet vendore, në ceremoninë solemne të nderimit dhe përkujtimit të luftëtarëve atdhetarë, të cilët luftuan dhe u sakrifikuan në Luftën kombëtare të Vlorës 1920.

Presidenti Meta vendosi një kurorë me lule para memorialit historik të “Luftës Kombëtare të Vlorës 1920” në Qafën e Koçiut, duke u përulur me respekt dhe nderim ndaj veprës heroike, sakrificave sublime dhe kujtimit frymëzues të atdhetarëve, të cilët shkruan epopenë e lavdishme të çlirimit të Vlorës dhe të Shqipërisë.