Presidenti Meta nderon kujtimin dhe sakrificat e Dëshmorëve të Atdheut me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit

Presidenti Meta nderon kujtimin dhe sakrificat e Dëshmorëve të Atdheut me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit
Presidenti Meta nderon kujtimin dhe sakrificat e Dëshmorëve të Atdheut me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit
Presidenti Meta nderon kujtimin dhe sakrificat e Dëshmorëve të Atdheut me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit
Presidenti Meta nderon kujtimin dhe sakrificat e Dëshmorëve të Atdheut me rastin e 76-vjetorit të Çlirimit