Presidenti Meta merr pjesë në Samitin e Klimës së OKB-së “COP24”

Presidenti Meta merr pjesë në Samitin e Klimës së OKB-së “COP24”

Katovicë, Poloni

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta po merr pjesë në Samitin e Klimës “COP24” të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, që po zhvillohet në Katovicë të Polonisë.

Në këtë Samit të rëndësishëm global Presidenti Meta pritet të mbajë sot një fjalim drejtuar krerëve të shteteve dhe qeverive pjesëmarrëse.

]]>