Presidenti Meta merr pjesë dhe përshëndet takimin festiv me personalitetet e Krahinës së Lurës

Presidenti Meta merr pjesë dhe përshëndet takimin festiv me personalitetet e Krahinës së Lurës
Presidenti Meta merr pjesë dhe përshëndet takimin festiv me personalitetet e Krahinës së Lurës
Presidenti Meta merr pjesë dhe përshëndet takimin festiv me personalitetet e Krahinës së Lurës
Presidenti Meta merr pjesë dhe përshëndet takimin festiv me personalitetet e Krahinës së Lurës
Presidenti Meta merr pjesë dhe përshëndet takimin festiv me personalitetet e Krahinës së Lurës