Presidenti Meta i akordon Titullin “Për merita të veçanta civile” ish-senatorit dhe deputetit francez, Michel Berson

Presidenti Meta i akordon Titullin “Për merita të veçanta civile” ish-senatorit dhe deputetit francez, Michel Berson
Presidenti Meta i akordon Titullin “Për merita të veçanta civile” ish-senatorit dhe deputetit francez, Michel Berson
Presidenti Meta i akordon Titullin “Për merita të veçanta civile” ish-senatorit dhe deputetit francez, Michel Berson