Presidenti Meta homazhe për nder të ish-Ministrit dhe ish-deputetit Luan Hajdaraga

Presidenti Meta homazhe për nder të ish-Ministrit dhe ish-deputetit Luan Hajdaraga
Presidenti Meta homazhe për nder të ish-Ministrit dhe ish-deputetit Luan Hajdaraga
Presidenti Meta homazhe për nder të ish-Ministrit dhe ish-deputetit Luan Hajdaraga
Presidenti Meta homazhe për nder të ish-Ministrit dhe ish-deputetit Luan Hajdaraga