Presidenti Meta, i Ftuar Nderi në Konferencën vjetore të Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme gjermane

Presidenti Meta, i Ftuar Nderi në Konferencën vjetore të Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme gjermane

Berlin, Gjermani

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta në Berlin, i Ftuar Nderi së bashku me Presidenten kroate Znj. Kolinda Grabar – Kitaroviç në Konferencën Vjetore të Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme gjermane.

Në këtë Konferencë marrin pjesë 3500 përfaqësues të biznesit gjerman dhe atij ndërkombëtar.