Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” folësin, gazetarin, moderatorin dhe regjisorin e mirënjohur, z. Dhimitër Gjoka

Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” folësin, gazetarin, moderatorin dhe regjisorin e mirënjohur, z. Dhimitër Gjoka
Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” folësin, gazetarin, moderatorin dhe regjisorin e mirënjohur, z. Dhimitër Gjoka
Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” folësin, gazetarin, moderatorin dhe regjisorin e mirënjohur, z. Dhimitër Gjoka