Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” baritonin lirik dhe pedagogun e spikatur të kantos, z. Agim Duro

Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” baritonin lirik dhe pedagogun e spikatur të kantos, z. Agim Duro
Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” baritonin lirik dhe pedagogun e spikatur të kantos, z. Agim Duro
Presidenti Meta dekoron me Titullin “Mjeshtër i Madh” baritonin lirik dhe pedagogun e spikatur të kantos, z. Agim Duro