Presidenti Meta i bën thirrje sërish qytetarëve të distancohen nga aktet e dhunshme

Presidenti Meta i bën thirrje sërish qytetarëve të distancohen nga aktet e dhunshme

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta u bën sërish thirrje qytetarëve të distancohen nga aktet e dhunshme dhe nga individët, të cilët rrezikojnë policët.