Presidenti Meta bën thirrje që të gjithë të ruajnë qetësinë

Presidenti Meta bën thirrje që të gjithë të ruajnë qetësinë

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta është duke ndjekur me shumë shqetësim protestën e opozitës dhe u kërkon të gjithëve të ruajnë qetësinë, të evitojnë aktet e dhunës dhe konfrontimet, që mund të shkaktojnë lëndime në njerëz dhe dëme ndaj institucioneve.