Presidenti Meta bën homazhe dhe nderon kujtimin e Gjeneral Rrahman Parllakut

Presidenti Meta bën homazhe dhe nderon kujtimin e Gjeneral Rrahman Parllakut
Presidenti Meta bën homazhe dhe nderon kujtimin e Gjeneral Rrahman Parllakut
Presidenti Meta bën homazhe dhe nderon kujtimin e Gjeneral Rrahman Parllakut