Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta takon Patriarkun e Moskës dhe Gjithë Rusisë, Shenjtërinë e Tij Kirill

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta takon Patriarkun e Moskës dhe Gjithë Rusisë, Shenjtërinë e Tij Kirill

Presidenti Meta, vlerësoi kontributin e përkushtimin ndër vite të Kryepeshkopit të Tiranës, Durrësit dhe të gjithë Shqipërisë, Anastas Janullatos, jo vetëm në funksion të ringritjes kanonike e shpirtërore të Kishës, të arsimimit e përgatitjes së brezit të ri të klerikëve shqiptarë, por edhe për lartësimin e besimit e përhapjes së vlerave të patjetërsueshme të harmonisë dhe tolerancës fetare mes shqiptarëve.]]>