Presidenti i Republikës së Shqipërisë

97a1aacc 87f0 49fa ba58 dc9891abc5cd

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj viziton spitalin dhe universitetin “Zoja e Këshillit të Mirë” në Tiranë