Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 7912

Foto Galeria, Galeria

Presidenti i Republikës së Shqipërisë në Samitin e Procesit të Bashkëpunimit të Evropës Juglindore (SEECP): Nxitje e bashkëpunimit rajonal dhe përshpejtim i procesit të integrimit evropian