Presidenti i Republikës së Shqipërisë

presidenti begaj takim me opoziten shqiptare kosove

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj zhvillon takime me drejtues të opozitës parlamentare shqiptare dhe përfaqësues të partive minoritare në Kosovë