Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 05 27 at 10.50.15

Lajme

Presidenti Begaj vizitë në qytetin e Vlorës me Presidenten e Republikës së Sllovenisë, Nataša Pirc Musar

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, bashkë më Presidenten e Republikës së Sllovenisë, Sh. S. Znj. Nataša Pirc Musar zhvilluan sot një vizitë në qytetin e Vlorës.

WhatsApp Image 2024 05 27 at 10.50.17

Kreu i Shtetit e njohu Zonjën Musar me mundësitë që Shqipëria ofron për vizitorët e huaj, të cilët kanë interes të zbulojnë historinë, traditat, natyrën, bregdetin dhe plazhet shqiptare të Adriatikut dhe Jonit. 

Drejtuesit e dy shteteve së bashku me delegacionet dypalëshe vizituan Kishën e Shën Mërisë të Manastirit të Zvërnecit.

WhatsApp Image 2024 05 27 at 10.50.18

Presidenti Begaj dhe Presidentja Musar, shprehën gatishmërinë për rritje të bashkëpunimit ekonomik kryesisht në fushën e turizmit, si dhe nevojën për shkëmbime eksperiencash mes dy shteteve për hartimin e nismave që i shërbejnë zhvillimit të qëndrueshëm.