Presidenti i Republikës së Shqipërisë

WhatsApp Image 2024 05 03 at 08.31.57

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj, vijon turin në Kalabri me vizitat në katundet arbëreshe San Martino di Finita, San Benedetto Ullano dhe Cerzeto