Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 9966

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj uron efektivët e Forcave të Armatosura që shërbejnë në misonet e NATO-s, BE-së dhe OKB-së: Jeni kontributi më i madh i shqiptarëve në botë!