Presidenti i Republikës së Shqipërisë

thumbnail 9d3b3ec2 28da 444e 80bf 0f8c4e1ee8f5

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj u përgjigjet interesimit të gazetarëve lidhur me vizitën dhe takimet me Presidentin Federal të Gjermanisë, Frank-Walter Steinmeier