Presidenti i Republikës së Shqipërisë

1667828769460

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj takon Ambasadoren Linda Thomas-Greenfield, Përfaqësuese e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kombet e Bashkuara dhe Këshillin e Sigurimit të OKB-së