Presidenti i Republikës së Shqipërisë

presidenti begaj ne shkoder

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj takohet në qytetin e Shkodrës me Kryetarin e Bashkisë dhe me personalitete të tjera vendore