Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 7864 1

Lajme

Presidenti Begaj takohet me Ministrin e Punëve të Jashtme të Turqisë, z. Hakan Fidan

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, zhvilloi sot një takim në Shkup me Ministrin e Punëve të Jashtme të Turqisë, z. Hakan Fidan.

IMG 7865

Gjatë këtij takimi, të dyja palët diskutuan mbi forcimin e marrëdhënieve ndërshtetërore dhe nxitjen e bashkëpunimit rajonal.