Presidenti i Republikës së Shqipërisë

1667479101944

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj priti përfaqësuesit e Komunitetit të Sant Exhidios, Imzot Vincenzo Paglia dhe Dr. Mario Giro