Presidenti i Republikës së Shqipërisë

NATO 1 scaled

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj priti në takim Asistent Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s për Inteligjencë dhe Siguri, zotin David Cattler