Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 7451 1 scaled

Lajme

Presidenti Begaj pret Presidentin e INTERPOL-it, z. Ahmed Nasser Al- Raisi

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, priti sot Presidentin e INTERPOL-it, z. Ahmed Nasser Al- Raisi.
IMG 7447
Presidenti i Republikës vlerësoi dhe inkurajoi vijimësinë e bashkëpunimit midis INTERPOL-it dhe Policisë së Shtetit.
Kryetari i Shtetit theksoi se lufta kundër kriminalitetit ka qenë më e suksesshme në sajë të forcimit të këtij bashkëpunimi kohët e fundit.