Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 20230414 WA0020

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj priti Presidentin e Fondacionit “Zoja e Këshillit të Mirë”, At Ruggero Valentini, si dhe Rektorin e Universitetit Katolik, Prof. Leonardo Palombi