Presidenti i Republikës së Shqipërisë

05e0b952 56c1 44ad 893c 519fd8bb3489

Lajme

Presidenti Begaj pret përfaqësinë drejtuese të shoqatës “Gratë, Paqja dhe Siguria”

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Sh. T. Z. Bajram Begaj, priti sot përfaqësinë drejtuese të shoqatës “Gratë, Paqja dhe Siguria”.

585fa48a 6a3e 41f8 8665 3d95dd3db889

Ky takim pason sesionin e Forumit të 10-të Ndërkombëtar të Veprimit të Shoqërisë Civile (ICAN), që u mbajt një ditë më parë në Parlamentin e Shqipërisë. 

Gjatë bashkëbisedimit, Kreu i Shtetit u njoh me përpjekjet e Rrjetit Ndërkombëtar të Veprimit të Shoqërisë Civile, ndërsa mori përgëzime për ndihmën që Shqipëria ka dhënë në pritjen e grave afgane.  

4f8b1ea3 223e 49a6 b792 cc723af1a448

Presidenti i Republikës theksoi nevojën e bashkëpunimit mes përfaqësuesve të shoqërisë civile dhe në veçanti forcimin e rolit të grave për të zgjidhur sfidat e paqes dhe sigurisë globale, si dhe për të avancuar agjendën “Gratë, Paqja dhe Siguria”.