Presidenti i Republikës së Shqipërisë

05e0b952 56c1 44ad 893c 519fd8bb3489

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj pret përfaqësinë drejtuese të shoqatës “Gratë, Paqja dhe Siguria”