Presidenti i Republikës së Shqipërisë

thumbnail 0ba8c1a5 51cd 494c 9b3b ca8de9d317a6

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj pret në takim përfaqësuesit e Bankës Botërore, vlerëson mbështetjen financiare dhe teknike për Shqipërinë