Presidenti i Republikës së Shqipërisë

amb shutz

Foto Galeria

Presidenti Begaj pret në takim Drejtoren për Evropën Juglindore dhe Turqinë, në Ministrinë e Jashtme të Gjermanisë, Ambasadoren Susanne Schütz