Presidenti i Republikës së Shqipërisë

1

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj pret Kryetarin e Shoqatës së Miqësisë Austri-Shqipëri, Ambasadorin Arno Riedel dhe anëtarë të tjerë të kësaj shoqate