Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Usa 1 2 scaled

Lajme

Presidenti Begaj pranon Letrat Kredenciale të Ambasadorit të Sllovakisë, z. Albin Otruba

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj pranoi Letrat Kredenciale të Ambasadorit të Sllovakisë, Sh.T.Z. Albin Otruba.Gjatë takimit, Presidenti Begaj vlerësoi mbështetjen e Sllovakisë në rrugëtimin evropian të Shqipërisë.Usa 1 1 scaledVëmendje iu kushtua gjithashtu edhe thellimit të bashkëpunimit ekonomik, si dhe bashkëpunimit në fushën e sigurisë, kulturës, arsimit, e më gjerë.