Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Amb 2 scaled

Lajme

Presidenti Begaj pranon Letrat Kredenciale të Ambasadores së Tajlandës, Sh.S.Znj. Rommanee Kananurak

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Bajram Begaj, pranoi sot Letrat Kredenciale të Ambasadores së Tajlandës, Sh.S.Znj. Rommanee Kananurak.

Amb 1 1 scaledGjatë takimit dy palësh, Kreu i Shtetit nënvizoi rëndësinë e një impulsi më të madh në bashkëpunimin mes dy vendeve, veçanërisht në fushën e ekonomisë, si dhe në bashkëpunimin në kuadër të organizatave ndërkombëtare.

Amb scaled