Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 6927

Lajme

Presidenti Begaj pranon Letër Kredencialet e Ambasadores së re të Kubës në Shqipëri, Sh. S. Znj. Marieta Garcia Jordan.

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, pranoi sot Letër Kredencialet e  Ambasadores së re të Republikës së Kubës në Shqipëri, Sh. S. Znj. Marieta Garcia Jordan.

Presidenti i uroi mirëseardhjen në Tiranë dhe suksese në detyrën e re.  

IMG 6928

Gjatë takimit mes Kreut të Shtetit dhe Ambasadores së Kubës u theksua nevoja e bashkëpunimit të dy shteteve, në veçanti mes përfaqësive në organizmat ndërkombëtarë.