Presidenti i Republikës së Shqipërisë

1667922263784

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj i përgjigjet interesit të gazetarëve lidhur me fenomenin e emigracionit nga Shqipëria si dhe situatën në veri të Kosovës