Presidenti i Republikës së Shqipërisë

unnamed 3

Video Galeria

Presidenti Begaj në takim me Kryeministrin e Greqisë: Për çështjet ende të hapura, seriozitet maksimal dhe zgjidhje të qëndrueshm