Presidenti i Republikës së Shqipërisë

2e56dbf1 f56e 4b14 9789 65ff8f42fdf9

Video Galeria

Presidenti Begaj në takim me Kryeministrin e Greqisë: Për çështjet ende të hapura, seriozitet maksimal dhe zgjidhje të qëndrueshm