Presidenti i Republikës së Shqipërisë

07d592a4 d7d6 4804 a78b fd03942fc544

Video Galeria

Presidenti Begaj në takim me Kryeministrin e Greqisë: Për çështjet ende të hapura, seriozitet maksimal dhe zgjidhje të qëndrueshm