Presidenti i Republikës së Shqipërisë

IMG 8337

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj në Sofje me Presidentin e Asamblesë Kombëtare të Bullgarisë, z. Rosen Zhelyazkov, dhe deputetët