Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Panairi 7

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj në Panairin e Librit: Gjithçka “flet” shqip, falë shkrimtarëve, përkthyesve dhe botuesve që ndjekin këtë traditë të mirë.