Presidenti i Republikës së Shqipërisë

e66f685f 5e60 4748 9a30 768490c3049d

Foto Galeria, Galeria

Presidenti Begaj në “Global Baku Forum”, takohet me Presidentin e Azerbajxhanit, Aliyev dhe kryeministrin Asadov